marți, 23 noiembrie 2010

FOX: “Nu vom omori Fringe !”

Dupa stirea care a zguduit fanbase-ul serialului Fringe (FOX va muta serialul in seara de vineri incepand din ianuarie 2011), un oficial al televiziunii americane (Kevin Riley) a declarat ca mutarea nu inseamna faptul ca ei doresc ca serialul sa se stinga incet. Mai mult el a adaugat ca spera ca fanii loiali ai serialului sa il insoteasca si in serile de vineri si in plus intotdeauna exista inregistrarile de pe DVR. Daca serialul se va mentine chiar si la acest nivel in seara de vineri va fi un mare castig pentru noi.

Deci parerea mea este ca cei de la FOX vor sa castige si seara de vineri din punct de vedere al audientei. Cum? “Fringe” a fost un serial amarat, l-au tot mutat, l-au tot bagat in pauze si totusi a ramas cu un numar impresionant de telespectatori. Atunci ei s-au gandit ca doar Fringe poate rezista serilor de vineri care in trecut doar au ingropat seriale marca FOX.

Totusi este pacat ca un serial atat de bun ca Fringe a devenit tinta testelor pentru cei de la FOX, care daca stam sa analizam putem considera ca si-au batut joc de un serial care putea sa aibe dublul fanilor existenti in acest moment.

Niciun comentariu: